Ta makten över din stress : strategier för ett liv i balans (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2022-03-07
Förlag
Vulkan
SAB
Dokb
ISBN
9789189462908
Ta makten över din stress : strategier för ett liv i balans (häftad)

Ta makten över din stress : strategier för ett liv i balans

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2022-03-07
246
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
STRESSA NER OCH LEV UPP
Sjukskrivningarna för utmattningssyndrom ökar lavinartat, men det går att leva ett balanserat liv långt ifrån stress och utbrändhet. Den här boken hjälper dig att göra just det, eller att hjälpa andra om du är chef eller arbetsledare. Forskning tillsammans med konkreta tips och strategier varvas med författarens egna erfarenheter.

Andreas Piirimets var den hypereffektive entreprenören och IT-konsulten som efter 15 år av högt tempo slutligen blev sjukskriven i utmattningssyndrom. Idag har han bytt spår till att skriva och tala om hur vi kan ta makten över stressen och leva i balans.

Med en blandning av allvar och lättsamhet beskriver Andreas vad stress är och hur det känns att bli utbränd - men framför allt delar han med sig av beprövade strategier för att lindra och förebygga stress. Det finns ingen snabb och enkel lösning för att lyckas skapa ett liv i balans, men det går!

Andreas Piirimets är fortfarande entreprenör, men ägnar sig idag åt att föreläsa och hjälpa människor att förebygga stress och utbrändhet. Han kombinerar aktuell forskning med egna erfarenheter. Andreas motto är: Jag vill vara på plats innan det smäller!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ta makten över din stress : strategier för ett liv i balans
  2. +
  3. 21 Day Challenge - Keto

De som köpt den här boken har ofta också köpt 21 Day Challenge - Keto av Ulrika Davidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 445 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ta makten över din stress : strategier för ett liv i balans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En mycket bra bok med tips
    Helena Sköld (Köping), 1 april 2022

    Boken gav bland annat bra tips på hur och vad man kan göra för att få en bättre sammanhängande sömn och varför sömnen är så viktig. Boken förklarar på ett enkelt lättförståeligt sätt.

Visa alla 1 recensioner