Ärlig och snäll : en viktig bok om kvinnliga psykopater (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (185.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Håkan Olofsson
Utgivningsdatum
2021-12-15
Förlag
Bookea
ISBN
9789189468061

Ärlig och snäll : en viktig bok om kvinnliga psykopater Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-12-15

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Ärlig och snäll". Det var ledorden i Annikas profil på nätdejtingsidan. Hon var snygg och charmig och Håkan kastade sig in i ett förhållande med henne. Efter något år fann han sig dock fast i en härva av lögner, manipulation och ondska.

Det visade sig att Annika hade både narcissistisk personlighetsstörning och borderline personlighetsstörning. Håkan tvingades uppleva en relation fylld av ångest och utnyttjande som höll på att kosta honom livet. Han lämnades bedragen, ruinerad, fysiskt och psykiskt utmattad.

"Ärlig och snäll" är en informativ bok om personlighetsstörningar hos kvinnor. Det är en viktig bok som beskriver hur det går att identifiera störningarna och vad man kan göra för att hantera situationen. Alldeles för många lider i denna typ av relation utan att veta vad som drabbat dem eller hur de ska ta sig ur. Det är en bok författaren själv önskar att han läst innan hans liv förändrades för alltid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Olofsson

  • Ärlig och snäll

    Håkan Olofsson

    Ärlig och snäll. Det var ledorden i Annikas profil på nätdejtingsidan. Hon ingav också ett övrigt första intryck som underbyggde det här älskvärda mottot på olika sätt. Annika var dessutom snygg och charmig och Håkan kastade sig in i ett förhållan...