Mannens lilla röda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (91.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Pontus Platin
Utgivningsdatum
2021-10-20
Förlag
Bookea
ISBN
9789189468276
Mannens lilla röda (ljudbok)

Mannens lilla röda Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-20

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Hur fungerar en kvinna? Vad får henne att gå igång? "Töm och glöm" är ett riktigt trist uttryck som myntades någon gång på sjuttiotalet och det, mina herrar, är helt åt helvete. Här och nu talar vi om delikata saker. Så kallat finlir. Vad det handlar om är givetvis ett samspel, eller som det så fint heter, ett givande och tagande.

En man ska ha klart för sig att i många fall börjar kvinnans förspel redan vid frukosten. Det är inte helt ovanligt att många killar, ibland även undertecknad, vill gå pang på rödbetan: "Sära på benen, baby, jag kan det här ..." Jovisst, lilla gubben. Du kan säkert det här, men det är inte vad hon vill ha. Kvinnan är långt mer sofistikerad. Hon vill vara nära, lukta, smaka, känna, kyssa, smeka ... Och hör och häpna - även prata!

"Mannens lilla röda" är en lustfylld resa genom livets krokiga irrvägar. En av 70- och 80-talens största flickidoler, Pontus Platin, delar nu med sig av sina erfarenheter i en varm och humoristisk relationsbok. Han tar upp några tänkvärda ämnen som faller under den stora kategorin kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »