Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2021-10-29
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 25 mm
Vikt
643 g
SAB
Hc
ISBN
9789189474093
Relatörerna (inbunden)

Relatörerna

Inbunden,  Svenska, 2021-10-29
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Per Mattias, Jonas, Christian och Harald är på väg mot medelåldern. Ingen av dem har haft någon långvarig relation. Med åren har de var för sig fördjupat sig allt mer i datorernas och nätets spännande och komfortabla värld. Samtidigt har de blivit socialt isolerade. En februarikväll inleder de fyra en filosofisk diskussion online som leder till att de börjar träffas IRL.

Killarna beger sig ut på vandring, deltar i singelmingel och rollspel och hamnar i en upphettad #metoo-debatt vid ett feministiskt event. Med hjälp av vetenskapligt inspirerade metoder tar de sig an den snåriga utmaningen att lista ut "relationernas heliga graal": Hur hittar kärlekspar varandra och vad får dem att trotsa många av logikens lagar och hålla ihop? Kan svaren på dessa frågor, förstärkt av killarnas egen framväxande längtan efter kvinnor, hjälpa dem att övervinna sin djupt rotade rädsla för avvisning, kritik och komplikationer?

Relatörerna är en varm och humoristisk roman med allvarsamma undertoner. Ett femtontal olika sociala mötesplatser blir kulisser för en inre resa som sträcker sig från filosofi via sårbarhet till vänskap - och kanske även kärlek?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Relatörerna
  2. +
  3. Fällan : en reportagebok om nätsexbrott mot barn i Sverige

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fällan : en reportagebok om nätsexbrott mot bar... av Caroline Engvall (häftad).

Köp båda 2 för 482 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »