Om jag kunde (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2022-11-24
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789189484191
Om jag kunde (häftad)

Om jag kunde

Häftad Svenska, 2022-11-24
214
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Elisabeth är osynlig. Nästintill i alla fall. I skolan existerar hon knappt men på internet är hon en helt annan person. Där är hon charmig, populär och där finns Ludwig som av någon anledning gillar henne. Ludwig som är allt hon inte är. När han vill träffas blir hon osäker. Hur ska hon kunna erkänna att hon inte varit ärlig om sig själv?

Mörkret tar över mer och mer. Ludwig är fri men Elisabeth är mer låst än någonsin. Alltid på spänn, alltid rädd. Samtidigt som känslorna för Ludwig blir allt starkare blir hennes hemlighet allt större. För hotet om våld finns alltid närvarande. Är det värt att riskera allt för att äntligen kunna leva på riktigt igen? Till och med sitt eget liv?

"Om jag kunde" är en spännande relationsroman om kärlek, vänskap och våld. Om hur man står upp för sig själv och tar kontrollen över sitt eget liv. Om att riskera allt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Om jag kunde
  2. +
  3. Inte vad jag vill

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inte vad jag vill av Sandra Lindblom (häftad).

Köp båda 2 för 413 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sandra Lindblom

  • Inte vad jag vill

    Sandra Lindblom

    Vårterminen andra året på gymnasiet kan knappast börja bättre för Tove. Hon blir tillsammans med Vix och allt börjar äntligen kännas normalt igen efter det som hände förra året. Det som hon inte berättat om för någon. Men ingenting går riktigt som...