Gå bättre sakta : dagbok från ett förlamat liv (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2022-09-22
Förlag
Lava Förlag
SAB
Lz
ISBN
9789189484474

Gå bättre sakta : dagbok från ett förlamat liv

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-09-22
256
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Blott 36 år gammal läggs Camilla in på sjukhus och sövs ner, totalförlamad från topp till tå. Känslorna som hon försökt parera genom att planera, kontrollera och paketera har till slut tagit över. Kraschen är total.

I denna självbiografiska roman berättar Camilla om att tappa kontrollen och tvingas kämpa för sitt liv. Vi får ta del av frustrationen över att inte kunna kommunicera, att inse att man kommer att bli nedsövd utan att man kan ställa några frågor, och att skrika utan att någonting hörs.

Camilla berättar om livet innan: om barndomen, och om att bilda familj samtidigt som stressen eskalerar. Men hon berättar även om livet efter, den långsamma vägen tillbaka från sjukdomen. I dagboksformat får vi ta del av berörande insikter om att rädsla, skuld och skam som sopas under mattan aldrig försvinner. Men också att relationer, livsglädje och förverkligande av drömmar kan växa ur det svåra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gå bättre sakta : dagbok från ett förlamat liv
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 485 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gå bättre sakta : dagbok från ett förlamat liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra rekommenderar boken
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 15 oktober 2022

  En modig och självutlämnande bok. Camilla är en riktig fighter som delade med sig om sin sjukdom. Från att vara sjukskriven till att hamna på sjukhuset.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Ström

 • Djävulens hus

  Camilla Ström

  Små ögonblicksval får stora konsekvenser och hemligheter begravs för att aldrig komma upp i ljuset. Josefine är snart färdig polis och har bara några veckor kvar på utbildningen när hennes mamma avslöjar en mörk hemlighet. I jakten på sanningen up...