Modet att behandla covid-19 (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2022-08-24
Upplaga
1
Förlag
Karneval förlag
Översättare
Ulrika Junker Miranda
Originaltitel
The Courage to Face COVID-19
Dimensioner
226 x 154 x 22 mm
Vikt
520 g
SAB
Veba:oa,Vnac-qa
ISBN
9789189494206
Modet att behandla covid-19 (häftad)

Modet att behandla covid-19

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2022-08-24
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
För covidsjuka finns ingen behandling! Det enda de kan göra är att isolera sig och vänta på ett vaccin!

Det var rådet som regeringar, myndig heter och vårdinstitutioner gav efter att covid-19-pandemin hade proklamerats i mars 2020.

Men det fanns också de som inte ville acceptera att den moderna medicinska vården stod tomhänt när det gällde att hjälpa. Det var läkare som ansåg att de hade en skyldighet att kurera sina patienter efter bästa förmåga. Det var forskare som tog initiativ till nya vetenskapliga studier i sin jakt på fungerande botemedel.

Modet att behandla covid-19 är historien om dessa läkare och forskare som på kort tid lyckades finna säkra och effektiva metoder för att behandla covid-19. Det är också histo rien om hur de syste matiskt mot arbetades av det medicin industriella komplexet, som var ensidigt inriktat på vacciner som lösning på den folkhälsokris som följt i spåren på det nya viruset. En lösning byggd på billiga och befintliga mediciner ansågs ointressant eller rentav farlig.

Modet att behandla covid-19 är skriven av True Crime-för fattaren John Leake tillsammans med läkaren och den medicinska forskaren Peter McCullough, båda hemma hörande i Dallas, Texas. Den senare är själv en av pionjärerna för behandling av covid-19 och upphovsman till »McCullough-protokollet«, som använts av miljontals människor.

 

* * *

»Vad ska vi göra för att bekämpa detta monster?«

Det var frågan som dr Peter McCullough ställde sig i mars 2020, när covidpandemin hade börjat sprida sig allt mer. Som läkare och medicinsk forskare, och någon som tog den hippokratiska eden på stort allvar, kunde han inte nöja sig med att passivt se på medan hans patienter dog.

Tillsammans med andra läkare och forskare runtom i världen började Peter McCullough genomsöka den akademiska litteraturen efter behand lingar som kunde förebygga, lindra eller bota covid-19.

I augusti 2020 publicerade han en arti kel i American Journal of Medicine som presen terade ett behandlingsprotokoll, det första i sitt slag, för hur covid-19 på ett tidigt stadium kunde behandlas både säkert och effektivt med en rad redan existerande läkemedel, bland annat hydroxiklorokin och ivermektin. Tvärtemot vad många påstod så visade sig covid-19 vara en i hög grad behandlings bar sjukdom.

Om tidiga behandlingsprotokoll, lik nande det som dr McCullough tog fram, hade antagits som vårdstandard i USA, så hade cirka 70 procent av landets covid dödsfall kunnat förhindras. I slutet på 2021 mot svarade det cirka 610000 dödsfall.

 

* * *

 

Peter McCullough är internläkare, kardio log och epidemiolog, kliniskt verksam vid Heart Place-sjuk huset i Dallas. Han har publicerat över 1000 veten skapliga artiklar och är inom sitt special område, hjärt-njur- medicin, den mest publice rade forskaren i historien. Han är huvudredaktör för Springers lärobok Textbook of Cardiorenal Medicine och var tidigare chefredaktör för de vetenskapliga tidskrifterna Reviews in Cardiovascular Medicine och American Journal of Cardiology.

Om covid-19 har Peter McCullough publice rat 57 refe rentgranskade artiklar. Som expert på covid behandlingar har han vittnat i senatsförhör i Washington samt i parlamentariska församlingar i sex del stater. Hans framträdande i The Joe Rogan Experience hade 40 mil jo ner visningar efter en vecka.

John Leake är författare inriktad på doku men tära kriminalhistorier och har utgivit Entering Hades: The Double Life of a Serial Killer och Cold a Long Time: An Alpine Mystery. Den förstnämda boken låg till grund för filmen The Infernal Comedy med John Malkovich i huvudrollen. John Leakes research av kriminalfall har legat till grund för serier på teve kanalerna A&E Biography, Discovery och Fifth Estate.

 

* * *

»VAD HÄNDE MED ATT HA FOKUS PÅ DE SJUKA?«

Ur Modet att behandla covid-19

I f
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Modet att behandla covid-19
  2. +
  3. Om bakterier och bakteriesjukdomar : från antrax till öroninflammationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om bakterier och bakteriesjukdomar : från antra... av Björn Petrini (kartonnage).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »