Hannas Sweet Deli (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hannas kakor (del 1)
Utgivningsdatum
2022-07-06
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189501089

Hannas Sweet Deli E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-07-06

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hanna Dahlman är 48 år, nyskild och uppgiven. Erik, hennes man sedan snart trettio år, har lämnat henne. Helst vill Hanna bara gå under jorden. Då föreslår hennes son Carl, den unge stjärnkrögaren, att hon ska driva hans nya satsning: ett trendigt café på Södermalm i Stockholm. Där ska hon få jobba med det som hon älskat sedan barnsben - att baka. Hannas Sweet Deli är fött.

Via läckra bakverk, en varm gemenskap och den lojale golden retrievern Sigge, hittar Hanna tillbaka till livsglädjen. I sin egen trappuppgång möter hon en dag en farligt attraktiv och uppvaktande man. Men vågar hon tro på kärleken igen? Och när oväntade utmaningar och familjehemligheter ställer saker på sin spets tar livet en vändning Hanna inte kunnat ana.

Berättelsen om Hanna är en varm och välsmakande feelgoodroman där mat och bakning med dess färger, former och dofter bjuder läsaren på en kulinarisk läsupplevelse. Det är också en händelserik resa som utspelar sig i Stockholms restaurang- och cafévärld. "Hannas Sweet Deli" är första delen i serien om Hanna Dahlman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hannas Sweet Deli. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Smakrik och färgstark berättelse
    -, 15 juli 2022

    Härlig berättelse som lyfter många viktiga ämnen i kombination med geniala idén att dela med sig av recepten till bakverk och maträtter så att munnen vattnas. Ger även recept på lycka. Bra målande språk.

Visa alla 1 recensioner