Flykt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mila Savic (del 1)
Utgivningsdatum
2023-03-15
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189501904

Flykt E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-03-15

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nominerad till Crimetime Award 2023!

"Det är en thriller som inleds med en så rafflande start att du tappar andan och bara måste fortsätta läsa."

Mari Jungstedt

Journalisten Mila är i Frankrike för att skriva ett reportage om flyktingkrisen. Plötsligt lamslås Europa av flera samordnade terrorattentat. Milas tolvåriga dotter Sophia blir ett av terrorns offer och när Mila får kontakt med pappa Marcus ligger Sophia i koma. Det går snart upp för Mila att alla flyg är inställda. Europa stängs, gräns för gräns, samtidigt som Marcus vakar på sjukhuset hemma i Sverige.

Mila, som nyligen har återhämtat sig efter en utmattning blir alltmer desperat av oro för sin dotter. Men hon inser också att hon har mycket att vinna på att rapportera från ett Europa i brand.

Flykt är första delen i en serie om den egensinniga och modiga journalisten Mila Savic som från ett lugnt familjeliv kastas rakt in i en värld av kaos och polarisering.

"... bland årets bästa svenska spänningsdebutanter ..."

Kapprakt
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flykt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 7 april 2023

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, Flykt, är författaren Emmy Walts debut. Och den är den första delen i en planerad bokserie om journalisten Mila Savic. Det är en mycket, mycket bra debut, enligt mig. En lite annorlunda spänningsroman, som är riktigt välskriven. Väldigt spännande var den, och berörande och gripande. Och oerhört tänkvärd, och den kändes verklighetstrogen. Den hade karaktärer som grep tag, och jag ser verkligen fram emot att läsa fler böcker i den planerade serien. Bok... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner