Det blå palatset (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (316.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Peters
Utgivningsdatum
2023-04-20
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189501980
Det blå palatset (ljudbok)

Det blå palatset Ljudbok

(25 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-20

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Det blå palatset" av Anna-Carin Svanå är en fängslande samtidsroman om att hantera sorg och förlust, men även längtan efter lycka i mörka stunder. En gripande och oförutsägbar historia med mycket värme. Helhetsbetyg: 5

BTJ-häftet nr 9, 2023

Sabinas tvillingbror Ben är hennes klippa, deras bitska men kärleksfulla gnabbande är hennes ledmotiv i livet. Så är det fortfarande trots att Ben just har dött i en oförklarlig bilolycka. Nu får deras samtal äga rum i Sabinas huvud och där är det kaos. Hon är gymnasielärare men gillar inte elever, hennes sambo Axel verkar inte gilla henne och samtidigt måste hon reda ut vem som bär skulden för Bens död. Hon flyr till Bens blå hus för att läka sina sår men livet kompliceras än mer av att huset invaderas av andra vilsna varelser, som Bens expojkvän Simon och katten Sundsvall. Dessutom stryker en tonåring, tunn som ett hallonsnöre, runt huset. Vad vill hon? "Det blå palatset" är en livsbejakande roman om livslögner, sorg och försoning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det blå palatset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig
    -, 24 augusti 2023

    Mycket bra bok. Lämnar en del att tänka till kring. Fint uppläst.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna-Carin Svanå