Äktenskapspakten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hälsingeromance (del 1)
Utgivningsdatum
2022-12-02
Förlag
Seraf förlag
ISBN
9789189522114

Äktenskapspakten E-bok

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2022-12-02

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Evelina trivs med sitt liv i lilla Bergsforsa. Men att vara singel och arbeta som mekaniker på föräldrarnas firma var inte hur hon föreställt sig att livet skulle se ut när hon fyllde 35. När alla omkring henne har familj och spännande karriärer börjar hon tvivla på sina val. Ska hon verkligen ta över bilverkstaden? Eller finns det något annat där ute för henne?

När Adams bil dör strax innan han nått fram till hemstaden tar han det som ett tecken på att han kanske skulle ha stannat i Stockholm. Han har inte återvänt till Bergsforsa sen hans pappa dog ett år tidigare och inte blir det bättre av att han påminns om sin tidigare bästa vän. Kvinnan som han slöt en pakt med som tonåring.

En vadslagning inför Evelinas 35-årsdag vänder upp och ned på livet för dem båda och river upp känslor de försökt förtränga. Vågar de lita på varandra igen och se en framtid tillsammans? Eller har klyftan mellan dem blivit för stor?

Maria Arell skriver hjärtlig, humoristisk romance som utspelar sig i Hälsingland. Äktenskapspakten är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Arell