Havsvikens bokcafé  (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Havsviken (del 1)
Utgivningsdatum
2022-12-01
Förlag
Seraf förlag
ISBN
9789189522442

Havsvikens bokcafé E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-12-01
69
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Efter år av ofrivillig barnlöshet tvingas läkarna att plocka ut Lunas livmoder. I samma stund lämnar hennes man, sedan tio år, henne att hantera sorgen själv.

Luna är trettiosju år, skild och barnlös, inget i livet har blivit som hon tänkt sig. Plötsligt ska hon börja om och skapa sig ett nytt liv.

Hon köper en bokhandel i den gamla kustorten Havsviken med ett mål. Hon ska läka sitt krossade hjärta med böcker och choklad. Men Luna finner mer än vad hon väntat sig. Och hur kommer man över sorgen att aldrig få barn?

Havsvikens bokcafé är en berörande feelgood om att tvingas börja om. Caroline Hurtig lyfter endometrios, IVF och livet efter kampen mot ofrivillig barnlöshet. För vad händer när alla drömmar om barn raseras och livet inte blir som man först tänkt?

Det är Hurtigs tionde roman och den första i serien Havsviken.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Havsvikens bokcafé . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 14 december 2022

    Den här gillade jag. En mycket bra handling där Caroline skrev en verklighetsnära bok. Med färgstarka karaktärer och fina miljöer. Jag rekommenderar boken varmt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Hurtig