Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
459
Utgivningsdatum
2022-08-15
Förlag
Fri Tanke
Översättare
Margareta Eklöf
Dimensioner
216 x 145 x 36 mm
Vikt
766 g
SAB
Oepa-ma,Kma.06
ISBN
9789189526563
Mitt krig mot Putin (inbunden)

Mitt krig mot Putin

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-08-15
119 269
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nej, jag har ingen dödslängtan och jag tänker definitivt inte låta dem lyckas ta livet av mig. Jag har vidtagit åtgärder för att skydda mig, de flesta av dem måste naturligtvis förbli hemliga, men en av dem kan jag avslöja: den här boken.

Efter Sovjets fall blev amerikanen Bill Browder en av de mest framgångsrika investerarna på den nyöppnade ryska marknaden. Men hans avslöjanden om korruption och penningtvätt gjorde honom snabbt till en av den ryska oligarkins främsta fiender. Försöken att tysta honom drabbade också en av Browders närmaste medarbetare, advokaten Sergej Magnitskij, som fängslades och torterades till döds. Ingen utredning tillsattes, ingen av de ansvariga dömdes.

Om jag blir dödad, så vet ni nu vem som gjorde det. Och när min motståndare läser boken så inser också han att ni vet. Så, om ni vill stödja mig i kampen för rättvisa, och för att ge Sergej Magnitskij upprättelse, sprid den här historien till så många som möjligt.

Mitt krig mot Putin är en sann berättelse om de mörkaste skuggsidorna av det postsovjetiska Ryssland, och om hur en finansman blev människorättsaktivist och satte sig upp mot Vladimir Putin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mitt krig mot Putin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra fakta. Dåligt beskrivet.
    Lars Bondesson, 13 februari 2023

    Mycket intressanta fakta i boken men Bill Browder är alldeles för sjävfixerad. Han framhäver hela tiden hur fantastiskt han arbetat med fallet. En tredjedel av sidorna med enbart fakta hade räckt.

  2. En thriller
    Nils, 2 oktober 2022

    Browder är en extraordinär person vars bok bjuder på spänning från första till sista sidan. Att verkligheten överträffar dikten har sällan varit så sant.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Bill Browder