Tsaren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-08-14
Förlag
Fri Tanke Förlag
ISBN
9789189526921

Tsaren E-bok

(7 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-08-14

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter att Bill Browders ryska advokat Sergei Magnitskij torterades till döds i ett ryskt fängelse viker Browder sitt liv åt att försöka ställa de ansvariga inför rätta. I mordets spår uppdagas ett intrikat finansbedrägeri av internationell omfattning, som leder via Europa, USA och även Sverige, hela vägen till Vladimir Putin. När Browder och hans team lyckas få flera länder att lagstifta om att frysa oligarkernas tillgångar blir han en av den ryska statens främsta fiender.

Putins jakt på Browder innefattar mord, desinformation, skenrättegångar och efterlysningar via Interpol. Amerikanska jurister och experter låter sig köpas för att sopa igen blodspåren. Slutsligen står Browder också i centrum för de ryska påverkansförsöken på det amerikanska presidentvalet 2016, och Putins möte med Donald Trump i Helsingfors 2018.

Tsaren är en rafflande samtidsberättelse om internationell korruption och den ryska oligarkins dolda verkningar. Den avslöjar en bister politisk verklighet som på många sätt överträffar fiktionen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tsaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. true crime med Putin som "dirigent"
    eriro, 26 december 2022

    En riktigt spänningsroman av högsta aktualitet där Rysslands intentioner och korrupta moral avslöjas med stora risker för dem som vågar utmana Putin och hans gäng. Juridiska härvor maskerar mycket av det som pågår och rättvisan är förhandlingsbar för de som har pengar och makt. Otroligt spännande med sanslösa turer i domstolar i försök att snärja denne Bill Browder. Han är en hjälte av stora mått! - inte utan livet som insats.

  2. Som en thriller fast verklig
    -, 9 oktober 2022

    Grym.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Bill Browder