Tsaren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-08-14
Förlag
Fri Tanke Förlag
ISBN
9789189526921
Tsaren (e-bok)

Tsaren E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-08-14

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Efter att Bill Browders ryska advokat Sergei Magnitskij torterades till döds i ett ryskt fängelse viker Browder sitt liv åt att försöka ställa de ansvariga inför rätta. I mordets spår uppdagas ett intrikat finansbedrägeri av internationell omfattning, som leder via Europa, USA och även Sverige, hela vägen till Vladimir Putin. När Browder och hans team lyckas få flera länder att lagstifta om att frysa oligarkernas tillgångar blir han en av den ryska statens främsta fiender.

Putins jakt på Browder innefattar mord, desinformation, skenrättegångar och efterlysningar via Interpol. Amerikanska jurister och experter låter sig köpas för att sopa igen blodspåren. Slutsligen står Browder också i centrum för de ryska påverkansförsöken på det amerikanska presidentvalet 2016, och Putins möte med Donald Trump i Helsingfors 2018.

Tsaren är en rafflande samtidsberättelse om internationell korruption och den ryska oligarkins dolda verkningar. Den avslöjar en bister politisk verklighet som på många sätt överträffar fiktionen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tsaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Som en thriller fast verklig
    -, 9 oktober 2022

    Grym.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bill Browder