Kom ut och lek (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-18
Förlag
Bookea
ISBN
9789189534759
Kom ut och lek (e-bok)

Kom ut och lek E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-18

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Robert kommer hem från en kväll hos sin älskarinna hittar han sin fru i soffan. Hon har blivit mördad. Känslofylld bestämmer han sig för att vänta med att hämta barnen hos sina vänner tills dagen efter. Vad han inte vet om är att barnen redan är borta.

Jens Holm arbetar som kriminalpolis i Falkenberg. När mordet och de försvunna barnen hamnar på hans bord kommer mörka hemligheter upp till ytan. Jens inser att hans liv har byggts upp på förtryckta minnen och att det finns människor i hans närhet som inte går att lita på.

"Kom ut och lek" är en fängslande deckare om svek, barndomsminnen och småstadslivet. Hur kan två barn spårlöst försvinna i en stad där alla känner alla?

Susanna Björnberg föddes 1984 och är författare, improvisatör och utbildad paralegal. Att skriva en bok är ångestladdat, ensamt och inget en vettig människa ger sig in i; det passar henne perfekt. Hon föredrar att läsa deckare, skräck och feelgoodböcker, för att omväxling förnöjer och gör oss till bättre människor.
Nuförtiden bor hon i det bildsköna Högsbohöjd i Göteborg och utsikten över en av stadens största kyrkogårdar har precis bytts ut mot nybyggda hyreshus. Ackompanjerad av denna vy skriver hon nu på uppföljaren i Slöingeserien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanna Björnberg

  • Som en tjej - en antologi

    Eva Ullerud, Carina Aynsley, Susanna Björnberg, Ingemar Wiklund, Jessica Lindell Hörning

    Vad associerar du till när du hör ordet "tjejigt"? Själv blev jag förfärad över vilka negativa ord jag själv associerade till, ord som blåst, svag och överkänslig, förutom ord som fnittrig, rosa, tuggummi och Barbie. Jag har själv retat killar för...