Bleka blå (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-02-18
Förlag
Bookea
ISBN
9789189534810

Bleka blå E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2022-02-18

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Mikael vaknar upp från en fylla befinner sig en ung kvinna i hans lägenhet. Hon har videobevis på en misshandel han utfört och tänker gå till polisen om han inte hjälper henne hitta hennes syster som har blivit bortförd av en sekt.

I svallvågorna av systerns försvinnande anknyter två tonårsflickor över sina trauman, ovetande om vad konsekvenserna av deras vänskap kommer att bli. Polisen Veronica tvingas fortsätta en mordutredning ensam när hon inser att mordet är del av något mycket större.

"Bleka blå" är en mörk kriminalthriller i tre delar om en alkoholiserad skuldindrivare, en psykiskt sjuk tonårsflicka och en kallsinnig polis. Deras öden sammanflätas i denna berättelse om rädsla, desperation och ensamhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Richard Blyckert

  • Tunna blå

    Richard Blyckert

    Medborgarplatsen i Stockholm förvandlas till ett slagfält. Poliser och våldsamma demonstranter ryker ihop och det blir startskottet till ett hemligt krig mellan den vänsterextrema gruppen Vox Populi och poliserna som tröttnat på att försöka utföra...

  • Kalla blå

    Richard Blyckert

    Strax utanför Stockholm blir en ung kvinna påkörd av en bil och avlider. På ytan framstår det som en vanlig olycka, men journalisten Vanessa Bauer får ett samtal från en person som påstår att det bara är en liten pusselbit av något större. Något s...