Den hållbara familjen - En föräldraguide för blivande planetskötare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (104.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Helena Zetterman
Utgivningsdatum
2022-05-04
Förlag
Bookea
ISBN
9789189534827
Den hållbara familjen - En föräldraguide för blivande planetskötare (ljudbok)

Den hållbara familjen - En föräldraguide för blivande planetskötare Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-05-04

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Är du en av alla de blivande eller nyblivna småbarnsföräldrar som vill leva mer hållbart men kanske inte riktigt vet hur? I denna fullmatade guide får du allt du behöver veta för att minska din familjs miljöpåverkan samtidigt som du sparar pengar och mår bättre.

Du får i denna bok lära dig allt du behöver veta om bebisar utan engångsblöjor, klimatsmart mat för hela familjen, leksaker utan kemikalier, barnkläder med lång livslängd och mycket mer. För den som vill fördjupa sig finns i slutet av boken ett separat kapitel om klimat och miljö.

Fakta blandas med författarens egna betraktelser, anekdoter och personliga erfarenheter. Allt i boken är väl beprövat av författaren själv. Tydliga beskrivningar och smarta tips gör det enkelt för dig med att komma igång.

Välkommen till livet som planetskötare!

Maria Nelenius är miljöingenjören som när hon fick barn drabbades av en rejäl dos klimatångest och ägnade sin föräldraledighet åt att minska sin familjs miljöpåverkan. Det blev många normbrytande vanor med bebis på pottan, växtbaserad matlagning, inköp av begagnade saker och framtagande av en personlig transportpolicy när flygcharter och bilresor byttes till barnvagnspromenader.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »