Villa Svea (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (387.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dödskaravantrilogin (del 3)
Inläsare
Rolf Arsenius
Utgivningsdatum
2022-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789189553125
Villa Svea (ljudbok)

Villa Svea Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-09-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Svenskkolonin Villa Svea i Argentina växer och utmaningarna är många. Utvandrarnas längtan efter det gamla landet är stark och kampen med att bevara det svenska blir allt viktigare. Anna, Arvid och de andra emigranterna kämpar för att skapa sig ett drägligt liv, trots alla svårigheter de står inför. Gräshoppor, vandrarmyror, hänsynslösa banditer och korrupta tjänstemän gör det inte lättare. När Gustaf Berzelii i slutet av 1917 besöker kolonin upptäcker han genast att kontrasten är stor till det bekväma liv han lever i Buenos Aires. Hans pengar och handlingskraft kommer att spela en stor roll i utvecklingen av samhället. Men är han redo att ta steget och själv bli en del av kolonin och hur ska Villa Sveas framtid se ut?
Villa Svea är en gripande, spännande och verklighetsbaserad roman om integration och immigration när svenskarna som ?ydde Fattigsverige skapar sig ett nytt hem i Argentina. Det är den fristående och avslutande tredje delen i Dödskaravantrilogin.

Mats Erasmie är civilekonom som utöver skrivandet driver startup-bolag och arbetar som föreläsare och vd-stöd för ett antal medelstora bolag. Han har tidigare gett ut ett tiotal fack- och läroböcker inom försäljning och marknadsföring.Dödskaravanen var hans debut som romanförfattare ochSilverflodenden andra delen i trilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Erasmie