Min tur nu? (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (319.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Serien om Stilla (del 3)
Inläsare
Anna Jönsson
Utgivningsdatum
2023-09-21
Förlag
Hoi Audio
ISBN
9789189553224
Min tur nu? (ljudbok)

Min tur nu? Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-09-21

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
År av dejtande har satt sina spår och tvivlen växer hos Stilla. När det blir översvämning i hennes lägenhet tvingas hon checka in på hotell. Vistelsen blir längre än hon tänkt sig och ensamheten blir snart påtaglig. Hon faller in i dejtande igen, men inte med samma kraft som tidigare. Har hon rentav blivit rädd för att dejta? Kan det vara så att hon har gått sönder? Och vill hon ens ha tillbaka sin lägenhet och sitt gamla liv, om hon är riktigt ärlig?
Ett uppbrott kanske är precis vad hon behöver. Hon ser sin chans att börja om på nytt - nytt jobb, ny stad, nytt liv. Och väskan har hon redan packat. Äntligen ska hon göra den där resan till Italien som hon längtat efter. Nu är det Stillas tur att leva det liv hon vill ha!

Min tur nu? är den tredje fristående delen i serien om Stilla. Med humor och allvar skildras en samtida dejtingvärld och en mogen kvinnas jakt på kärlek och kampen för att hitta vad som gör en lycklig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stina Sundling

  • Söker du här? : roman om en kvinnas jakt på kärlek

    Stina Sundling

    Söker du här? Jag vet inte vad jag söker och ändå svarar jag på den frågan flera gånger om dagen. Dejtingapparna går heta i min mobil som är ständigt påslagen och laddad. Det är med stor nyfikenhet som jag klickar "öppna" och kollar vad som har hä...

  • Finner du mig?

    Stina Sundling

    Efter otaliga misslyckade dejter är det slutligen en pandemi som sätter stopp för Stillas jakt på kärlek. Nåja, nästan. Året är 2020, livet är kaos och ensamheten ett faktum. Men det mänskliga behovet av att känna hud mot hud - om så bara i en kra...