Korsvägar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
438
Utgivningsdatum
2022-09-27
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
230 x 155 x 35 mm
Vikt
748 g
SAB
Hc
ISBN
9789189559639
Korsvägar (inbunden)

Korsvägar

Inbunden Svenska, 2022-09-27
213
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Liket befann sig sittandes i finsoffan i salen. Älgstudsaren låg på bordet framför med pipan riktad mot kroppen. Ett prydligt ingångshål syntes i bröstet, strax till vänster om bröstbenet.
Ett oplanerat besök hos en gammal kompis är upptakten till en mardrömsresa för den alldaglige kommuntjänstemannen Börje Strömgren. Det trygga inrutade livet kastas om till en vindlande road trip genom småstäder och bergslagsskogar, där han oförskyllt tvingas hantera problem en vanlig beige byråkrat inte är gjord för.
Samtidigt pågår en polisutredning om en livsglad ung kvinna som spårlöst försvunnit i Falun. Den rutinerade kriminalkommissarien Liss-Erik Eriksson och det unga stjärnskottet kollegan Lundqvist famlar efter gäckande ledtrådar och misstänkta personer som är lika svårfunna som det förmodade brottsoffret. I bakgrunden lurar gamla outredda händelser som kastar mörka skuggor över såväl dagens skeenden som polisernas medvetande.
I ett försommargrönt Sverige vänds livsöden uppochner. Men hur korsas vägarna? Och hur många lik dyker egentligen upp längs vägen?

Korsvägar är en spänningsroman som innehåller mer än brott och poliser. Tillvarons nycker och tillfälligheter spelar stor roll i en berättelse som blottar livets oförutsägbarhet och irrationalitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Korsvägar
  2. +
  3. Underbarnet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Underbarnet av Johan Ripås (inbunden).

Köp båda 2 för 422 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »