Kärlekens fem språk (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
225
Utgivningsdatum
2022-03-21
Förlag
Sjöbergs Förlag
Översättare
Elisabeth Lindgren
Originaltitel
The 5 Love Languages
Dimensioner
216 x 140 x 19 mm
Vikt
380 g
ISBN
9789189567078
Kärlekens fem språk (inbunden)

Kärlekens fem språk

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-03-21
282
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  149
Visa alla 1 format & utgåvor
Så får du kärleken att leva länge

Att leva tillsammans handlar om kärlek, eller hur? Men verkar det som att du och din partner talar olika språk? Kärleken behöver inte försvinna i en relation, men för att hålla den vid liv måste de flesta lära sig sin partners kärleksspråk. Det håller inte att uttrycka den kärlek vi känner på vårt eget kärleksspråk om vår partner talar ett annat kärleksspråk.

Äktenskapsrådgivaren och den bästsäljande författaren Gary Chapman menar att det finns fem kärleksspråk:

* Bekräftande ord * Tid tillsammans * Gåvor * Tjänster * Fysisk beröring

Kapitlen är indelade utifrån de fem kärleksspråken för att göra det enkelt för läsaren att hitta. Varje kapitel avslutas med konkreta råd för hur man uttrycker kärlek på sin partners kärleksspråk och leder sitt förhållande i en positiv riktning.

Denna nya och reviderade upplaga av Kärlekens fem språk innehåller även ett nyfram taget kärleksspråkstest som hjälper läsaren att upptäcka sitt kärleksspråk. Kärlekens fem språk har sålts i över tjugo miljoner exemplar, legat otaliga veckor på New York Times bestsellerlista och getts ut på ett fyrtiotal språk.

Innehåller kärleksspråktestet för henne och honom

Gary Chapman - författare , talare och terapeut - har en passion för människor och för att hjälpa dem att bygga hållbara relationer. Det var Chapman som introducerade konceptet med de fem kärleksspråken, som har hjälpt miljoner par världen över. På svenska har Kärlekens fem språk sålts i över 50.000 exemplar.

Tidigare utgiven under titeln Upptäck kärlekens olika språk
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärlekens fem språk
 2. +
 3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 497 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlekens fem språk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant, inspirerande och tankeväckande
  veronicas_bok_bak_liv, 1 augusti 2023

  Att leva tillsammans handlar om kärlek. Men verkar det som att du och din partner inte talar samma språk? Kärleken behöver inte försvinna för det, för att hålla liv i den så är det bra att lära sig sin partners kärleksspråk. För att hålla kärleken vid liv räcker det inte med att att bara tala sitt eget kärleksspråk utan att lära sig och förstå sin partners kärleksspråk.

  Författaren Gary är författare, talare och terapeut och hans passion är att hjälpa människor att bygga hållbara r... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gary Chapman