Kärlek utan tjafs (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2022-11-28
Förlag
Excellent Publishing Int
Medarbetare
Arfert, Tomas (form) / Timrén, Anders (form)
Dimensioner
215 x 145 x 35 mm
Vikt
810 g
SAB
Oac
ISBN
9789189569034
Kärlek utan tjafs (inbunden)

Kärlek utan tjafs

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-11-28
259
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
 

Är du på jakt efter din drömpartner?

Har du letat länge?

Kanske du redan har fångat din prins eller prinsessa, men är osäker på om det är den rätta.

 

Tror du att det är slumpen, tur eller otur, som avgör om ett förhållande kommer att utvecklas positivt och fortsätta att kännas bra eller försämras och med tiden bli allt mindre angenämt?

En del menar att relationsproblem beror på att det saknas kärlek, men vi hävdar att det är precis tvärtom. Det är på grund av kärleken, sårbarheten och närheten som problemen och smärtan kommer upp till ytan. Ni kanske tror att det är er relation som gör att ni inte mår bra tillsammans, men det är allt gammalt som ni har med er i bagaget som är problemet.

Tänk om det går att lära sig att leva med en annan människa så att varje dag blir ett spännande, glädjefyllt äventyr och kärleken blir starkare och starkare ju längre tiden går, i stället för tvärtom!

Det är väl det här alla drömmer om? Men är det ens möjligt? Det är ju så komplicerat med relationer!

Oavsett om du redan lever i en relation, nyvunnen eller långvarig, eller om du längtar efter någon att dela ditt liv med, så finns det något som du behöver känna till: Ett hemligt språk och en magisk formel som inga relationsexperter i världen har en aning om.

Den här boken innehåller precis denna ovärderliga kunskap, som ger dig förmågan att skapa en magisk, passionerad och samtidigt trygg och harmonisk kärleksrelation som bara fortsätter att växa och blomstra för varje dag som går.

Kärlek utan tjafs är en fristående uppföljare till bästsäljaren Vägra följa John, av författarna Anneli Påmark & Carl Österberg. De lämnade sina framgångsrika chefskarriärer för att tjäna mänsklighetens uppvaknande. Genom sitt företag Human Awareness har de med hjälp av sin unika känslobaserade metod hjälpt tusentals människor att förbättra relationen med både sig själv och med andra.

 

SAGT OM KÄRLEK UTAN TJAFS

"En fantastisk bok, helt outstanding! Finns ingen bok som ens kommer i närheten av att tydliggöra relationer som den här boken gör."

Pia

 

"Jag känner att boken väcker så mycket mer inom mig än jag kunde tro medan jag läste."

Christer

 

"Nu har jag läst klart, så fantastiskt bra! Er bok är egentligen en psykologibok på en mycket hög nivå. Alla är inte där, kanske väldigt få. Jag ser innehållet som en stor utmaning för mig. Men även om det kan kännas ouppnåeligt och svårt så känns det hoppingivande och möjligt på samma gång."

Camilla

 

"Helt plötsligt blev jag ansvarig för mitt liv! Jag kunde inte ducka längre!!"

Lena

 

"Vi har reflekterat över vår relation och våra tidigare relationer och vi känner många känslor. Vi har diskuterat medberoende högt och lågt, jätteintressant avsnitt! Vi reflekterar även mycket kring de berättelser som finns i boken. Där är igenkänningen stor i många fall."

Kärlekspar

 

"En mycket bra bok och den är kontroversiell! Definitivt en bra efterföljare till Vägra följa John!"

Tina

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kärlek utan tjafs
 2. +
 3. Vila dig stark med yinyoga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vila dig stark med yinyoga av Magdalena Mecweld (häftad).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kärlek utan tjafs. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kärlek utan tjafs
  Tillit till livet, 17 februari 2023

  Jag har under tre års tid jobbat med traumabearbetning. Boken beskriver praktiken som uppstår om/när man är eller blir medveten om detta. Hur mycket lättare och djupare livet kan bli. Min man förändras mer och mer för att jag har blivit fri från så många triggers, och jag kan se hans.

 2. Bästa relationsboken!
  PB, 16 december 2022

  Boken är fantastisk, så heltäckande! Den är både inspirerande och otroligt lärorik med övningar och exempel. Bästa relationsboken jag läst!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna