Farlig sanning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-01-17
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc.01
ISBN
9789189569744
Farlig sanning (häftad)

Farlig sanning

Häftad Svenska, 2023-01-17
229
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sara Gullander är bara tio år när hennes föräldrar spårlöst försvinner under en semesterresa på ön Hainan i Sydkinesiska havet. Omständigheterna kring fallet tyder på en tragisk drunkningsolycka. De svenska myndigheterna skickar hem Sara till Sverige och placerar henne i ett fosterhem i Helsingborg.

Tio år senare drivs Sara av nyfikenhet att ta reda på vad som egentligen hände den ödesdigra natten när hennes föräldrar försvann. Hon lägger sina universitetsstudier på is, reser till Hainan och börjar gräva i det förflutna. Saras efterforskningar på den lugna semesterön sätter dolda krafter i rullning. Trots att en person i Saras närhet mördas, väljer hon ändå att fortsätta sitt sökande efter sanningen och ger sig in i ett farligt spel på liv och död.

"Farlig sanning" är en medryckande spänningsroman om att lämna sin trygghet och offra allt för att få svar på frågorna som skaver.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Farlig sanning
  2. +
  3. De första tolv

De som köpt den här boken har ofta också köpt De första tolv av Denise Rudberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Louise Ehde

  • Himlen kallar

    Louise Ehde

    Anders Strömblad är en ung tillbakadragen revisor som lever ett vanligt och inrutat liv i Stockholm, utan några större krav på tillvaron. När han får beskedet att han har en dödlig cancerform, och en begränsad tid att leva, tar han det vågade besl...