Sitta uppriktigt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
267
Utgivningsdatum
2022-12-09
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc.01
ISBN
9789189569966

Sitta uppriktigt

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-12-09
299
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Maria och Susanna lever i samma stad utan att känna varandra, men de har en gemensam länk. Maria pendlar till arbetet tillsammans med Susannas man Tomas. Vänskap uppstår mellan de pendlande och snart sätts lojaliteter på prov.

Maria som lever ensam med sin tonårsson och är upptagen av sitt kompisgäng på Hogarth Café, har inte utrymme för någon kärlekshistoria, särskilt inte med en gift man. Samtidigt ifrågasätter Susanna sitt äktenskap med Tomas och hans, i hennes ögon, överdrivna feministiska ideal. Hon börjar syna deras kärlek i sömmarna.

SITTA UPPRIKTIGT är en roman om tre personer med helt olika syn på kärlek, vänskap, jämlikhet och föräldraskap. Vad får deras agerande för konsekvenser för dem själva och för andra?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sitta uppriktigt
 2. +
 3. De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel

De som köpt den här boken har ofta också köpt De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel av Ruth Kvarnström Jones (pocket).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sitta uppriktigt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En läsvärd vardagshistoria
  Frolids_bokhylla, 26 mars 2023

  Susanna och Maria bor i samma stad. De känner inte varann, men Susannas man Tomas arbetspendlar med Maria. Det uppstår en vänskap, kanske mer, när man delar en bil flera timmar i veckan och pratar om det mesta. Susanna börjar ifrågasätta Tomas och hon synar deras förhållande och ser mest brister.
  Maria är inte intresserad av att komplicera livet med en man. Absolut inte en gift man.

  En tänkvärd bok om vardag, känslor, trygghet och svartsjuka ur tre perspektiv. Jag saknar tydlig... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner