Ond magi (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (30.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Karma och Jonar (del 6)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Charlotta Åkerblom
Utgivningsdatum
2022-10-06
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189585386
Ond magi (ljudbok)

Ond magi Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-10-06

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nu är Karma och Jonar tillbaka med ett helt nytt äventyr!

Efter att Karma och Jonar har besegrat den kraftfulla Stendraken är allt frid och fröjd i Glimeria Eller? När en stjärnbild plötsligt försvinner från himlen förstår trollkvinnan Lyra att något är fel. En ond magi verkar ha släppts ut när Karma och Jonar försökte elda upp den mystiska trolldomsboken. Hur ska de kunna ställa allt till rätta?

De ger sig ut på det vilda havet för att förstöra trolldomsboken för gott, men upptäcker snart att uppdraget blir svårare än de trott. Den onda magin har förgiftat hela landet och det finns starka krafter som vill stoppa Karma och Jonars framfart.

Böckerna om Karma och Jonar blir animerad tv-serie på Viaplay i höst. Serien kommer att visas i över 14 länder och rikta sig till barn i åldrarna 6-9 år. Första säsongen är baserad på Klipptrollen, den första boken i serien.

OND MAGI är den första delen i Trollkarlens ö, den andra serien om Karma och Jonar. Det är ett episkt äventyr om vänskap och mod, där de två vännerna en gång för alla måste rädda Glimeria genom att förstöra den gåtfulla trolldomsboken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Zelda Falköga