Universum : målarbok (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
91
Utgivningsdatum
2022-10-27
Förlag
Bookmark Förlag
Illustratör/Fotograf
Maria Trolle
Dimensioner
258 x 218 x 15 mm
Vikt
608 g
SAB
Rd
ISBN
9789189585461

Universum : målarbok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2022-10-27
135
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Varmt välkommen till Maria Trolles universum en plats full av häpnadsväckande varelser och bländande natur. Följ med på en resa genom grönskande ängar och blommande trädgårdar där varje hörn gömmer ett nytt äventyr.

Nu firar Maria Trolle 10-årsjubileum och släpper i samband med det en samlingsvolym med sina mest efterfrågade och populära illustrationer. Från motiv som är out of print till helt nyskapade bilder är det en perfekt utgåva för både gamla och nya målarboksentusiaster. I boken hittas naturligtvis även ett register över alla växter, fågelarter och djur som förekommer i motiven. Ett populärt inslag för alla trogna läsare.

UNIVERSUM är ett samlingsverk fylld till brädden med favoriter från Maria Trolles tidigare målarböcker, samtidigt som den kompletteras med 22 helt nya motiv. Här kan gamla och nya coloristas återupptäcka motiv från Blomstermandala, Vivi söker en vän, Skymningstimman, Botanicum, Flora, Luna och Måndalen.

MARIA TROLLE är en världsberömd grafisk formgivare och illustratör. Hennes stora trädgårdsintresse går som en grön tråd igenom hennes konstnärskap, med växter och blommor som naturliga motiv och då gärna från hennes egen trädgård.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Universum : målarbok
 2. +
 3. Stjärnfall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stjärnfall av Maria Trolle (kartonnage).

Köp båda 2 för 285 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Universum : målarbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldig vacker och charmig målarbok.
  Gertie (Malmö), 14 augusti 2023

  Alla Maria Trolles målarböcker är så fina.
  Bra papper som även klarar akvarell om man är försiktig och inte målar för flödigt, samt låter pappret torka ordentlig mellan lagren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Trolle