Bränn alla mina brev (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (183.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Alex Schulman, Simon Edenroth
Utgivningsdatum
2022-08-30
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189585720
Bränn alla mina brev (ljudbok)

Bränn alla mina brev Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-08-30

Styckköp

148

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 11 format & utgåvor
Nyutgåvan av Schulmans hyllade och bästsäljande släkt-roman innehåller unikt extramaterial med fokus på höstens stora biosuccé.

Efter ett uppslitande gräl inser Alex Schulman att han bär på en vrede, ett odefinierbart mörker. Besatt av att ta reda på dess ursprung följer han ledtrådar som tar honom tillbaka till sommaren 1932 och vintern 1988 och de ödesdigra händelser som kom att förändra allt.

Med hjälp av autentiska brev och dagboksutdrag avtäcker Alex inte bara århundradets triangeldrama mellan sin mormor Karin Stolpe, sin morfar Sven Stolpe och författaren Olof Lagercrantz, utan också dess oanade konsekvenser. Det är en gripande och djupt personlig skildring av passion och svartsjuka, och hur ett möte i det förflutna kan skapa svallvågor över årtionden.

Romanen Bränn alla mina brev ligger till grund för höstens storfilm med Asta Kamma August, Bill Skarsgård och Gustav Lindh i huvudrol-lerna. Denna specialutgåva innehåller filmrelaterat extramaterial och bjuder på unika inblickar i hur bok blir film.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bränn alla mina brev. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Känslosam
    -, 11 oktober 2022

    Tycker Alex är modig som berättar så mycket om sin barndom.

  2. Otroligt bra
    -, 4 september 2022

    Otroligt bra och spännande.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Alex Schulman