Lämna inga spår (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-01-09
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789189585911
Lämna inga spår (e-bok)

Lämna inga spår E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2023-01-09

Styckköp

164

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Outsidern Wilde växte upp utan någon kännedom om vare sig sin familj eller identitet. Allt han vet är att han som pojke hittades övergiven i skogen. Nu är han äntligen redo att hitta sitt ursprung, ett beslut som kommer att förändra allt.

Strax efter att Wilde skickat in sitt DNA till en släktforskningssajt får han kontakt med två potentiella släktingar. Han ger sig ut efter sanningen om sitt förflutna men båda spåren lämnar honom med fler frågor än svar.

Genom sin efterforskning stöter Wilde av en slump på ett mystiskt medborgargarde på nätet. Gruppen har tagit sig an uppgiften att straffa anonyma nättroll, och Wilde upptäcker snart att deras brutala tillvägagångssätt har utlöst en till synes ostoppbar mordspiral. Och nu står han själv mitt i -skottlinjen.

LÄMNA INGA SPÅR är uppföljaren till Harlan Cobens succéthriller Pojken från skogen. Med fascinerande karaktärsporträtt och explosiv action skapar Coben en engagerande och oförutsägbar thriller som tar pulsen på samtiden, med onlinedrev och uthängande av förövare på nätet.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. Hans spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi-cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Harlan Coben är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho-ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Harlan Coben