Ö-luffa i Grekland (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Willma-guide
Antal sidor
539
Utgivningsdatum
2006-01-01
Upplaga
9
Förlag
Willma
Medarbetare
Westby, Willy (medf.)
Illustrationer
ill., foto
Dimensioner
200 x 130 x 20 mm
Vikt
440 g
SAB
Nndi.08
ISBN
9789189590120
Ö-luffa i Grekland (häftad)

Ö-luffa i Grekland

Willmaguide

(2 röster)
Häftad, Svenska, 2006-01-01

Slutsåld

Öluffa i Grekland har blivit något av en bibel för de som vill upptäcka öarna i Egeiska havet. Den beskriver ett 40-tal öar och då i första hand i ögrupperna Kykladerna och Tolvöarna. Nya öar i årets upplaga är Chalki, Kastellorizo och Rhodos.
Varje ö presenteras utförligt med historia och sevärdheter, information om badstränder, utflyktsmål, logi och inte minst båtförbindelser.
Öluffa i Grekland - Willmaguide innehåller också ett utförligt avsnitt om Aten samt ett kapitel om landets historia och traditioner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Ö-luffa i Grekland har blivit något av en bibel för de som vill upptäcka öarna i Egeiska havet. Den beskriver ett 40-tal öar och då i första hand i ögrupperna Kykladerna och Tolvöarna. Nya öar i årets upplaga är Chalki, Kastellorizo och Rhodos.
Varje ö presenteras utförligt med historia och sevärdheter, information om badstränder, utflyktsmål, logi och inte minst båtförbindelser. Ö-luffa i Grekland - Willmaguide innehåller också ett utförligt avsnitt om Aten samt ett kapitel om landets historia och traditioner.