Ö-luffa i Grekland (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Willma-guide
Antal sidor
539
Utgivningsdatum
2006-01-01
Upplaga
9
Förlag
Willma
Medarbetare
Westby, Willy (medf.)
Illustrationer
ill., foto
Dimensioner
200 x 130 x 20 mm
Vikt
440 g
SAB
Nndi.08
ISBN
9789189590120
Ö-luffa i Grekland (häftad)

Ö-luffa i Grekland

Willmaguide

(2 röster)
Häftad Svenska, 2006-01-01

Slutsåld

Öluffa i Grekland har blivit något av en bibel för de som vill upptäcka öarna i Egeiska havet. Den beskriver ett 40-tal öar och då i första hand i ögrupperna Kykladerna och Tolvöarna. Nya öar i årets upplaga är Chalki, Kastellorizo och Rhodos.
Varje ö presenteras utförligt med historia och sevärdheter, information om badstränder, utflyktsmål, logi och inte minst båtförbindelser.
Öluffa i Grekland - Willmaguide innehåller också ett utförligt avsnitt om Aten samt ett kapitel om landets historia och traditioner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Norge - Willmaguide

    Margareta Lindblad

    Detta är en mycket utförlig guide om hela landet inklusive Svalbard. Den innehåller detaljerat bakgrundsmaterial, adresser och webbsidor till logiställen och sevärdheter, samt ett flertal kartor. Viktiga vägar beskrivs ingående liksom världens vac...

  • Beijing - Willmaguide

    Margareta Lindblad

    Vi vill påstå att Beijing - Willmaguide hör till världens bästa guideböcker om Beijing, eller Kina, som vi vant oss att kalla Kinas huvudstad. Boken ger en gedigen information om Beijings stora attraktioner som Kejsarpalatset, Himmelens tempel och...

Bloggat om Ö-luffa i Grekland

Övrig information

Ö-luffa i Grekland har blivit något av en bibel för de som vill upptäcka öarna i Egeiska havet. Den beskriver ett 40-tal öar och då i första hand i ögrupperna Kykladerna och Tolvöarna. Nya öar i årets upplaga är Chalki, Kastellorizo och Rhodos.
Varje ö presenteras utförligt med historia och sevärdheter, information om badstränder, utflyktsmål, logi och inte minst båtförbindelser. Ö-luffa i Grekland - Willmaguide innehåller också ett utförligt avsnitt om Aten samt ett kapitel om landets historia och traditioner.