Fuck psykisk ohälsa : vägen till bättre mående (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (171.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Therese Albrechtson
Utgivningsdatum
2022-06-06
Förlag
Bookea
ISBN
9789189601048

Fuck psykisk ohälsa : vägen till bättre mående Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-06-06

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Du måste sluta med medicinerna, din mage klarar det inte! Så lät läkarens dom då Therese ännu en gång sökt akut hjälp. Länge levde hon i konstant stress jobb, ständig uppkoppling, snabbmat, oro och lite sömn. Med åren kom både fysiska och psykiska varningssignaler som hon motade bort med ännu fler mediciner. Till slut tog det stopp.

Psykisk ohälsa drabbar många. Vi svenskar är ett av världens mest digitaliserade, stressade och stillasittande folk. Dessutom försöker vi leva upp till den perfekta drömvärld som visas i sociala medier. Oavsett orsak kan du vända den negativa spiralen och påbörja en mer hälsosam resa.

Utifrån vetenskap och egna erfarenheter visar Therese hur du skapar en sund helhet av jobb, kost, motion, återhämtning, mental träning, självledarskap och relationer.

Det här är en bok om varför många mår dåligt, om med- och motgångar, psykiska plågor som ångest, depression och utmattning. Men också om hur du mår bättre och blir regissören i ditt eget liv. Du får även verktyg att gå från tanke till handling med små steg, för att leva mer hållbart.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therese Albrechtson