Mamma till en ängel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (255.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Callin Öhrvall Delmar
Utgivningsdatum
2022-08-05
Förlag
Bookea
ISBN
9789189601260
Mamma till en ängel (ljudbok)

Mamma till en ängel Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-05

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lyckan är total när Nea och John äntligen blir gravida. Men så händer det som inte får hända. Kort innan förlossningen dör barnet i magen. Hur lever man vidare utan sitt barn?

Under tiden som följer är hjärtesorgen total och paret gör vad de kan för att hantera förlusten. Sjukvårdspersonalen sluter upp under förlossningen och många runt omkring paret ger sitt stöd. Snart nog finner de vänner i samma situation och på något sätt lyckas de bygga upp ett liv efter sin son, deras lilla ängel.

"Mamma till en ängel" är en roman om längtan efter att bli gravid. Om lyckan och förväntan när drömmen äntligen slår in och hur livet fullständigt raseras när barnet dör. Men också hur livet fortsätter och så småningom blir lyckligt. Ur det absolut mörkaste kan något vackert växa, likt lotusblomman.

Inspirerad av en verklig historia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mamma till en ängel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande
    veronicas_bok_bak_liv, 24 januari 2023

    När Nea och Johan äntligen är gravida så är lyckan total. Men så händer det som inte får hända. Kort innan förlossningen dör barnet i magen. Hur lever man vidare?

    Boken är inspirerad av en verklig historia och det känns när jag läser den. Allt är så äkta skrivet när jag läser, jag blir otroligt berörd. Det är så mycket känslor - det är sorg, hopp, glädje, förväntan, rädsla, kärlek, etc. Jag blir så tagen av boken och den går rakt in i mitt hjärta, jag känner varje nerv av känslor so... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner