Sjukt frisk : du ansvarar själv för din egen lycka (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-05-12
Förlag
Bookea
ISBN
9789189601727

Sjukt frisk : du ansvarar själv för din egen lycka E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-05-12

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter en MS-diagnos förändras livet helt och hållet för Jenny Ström. Från att vara en driven och sportig kvinna som alltid utmanar sig själv, blir hon utan sin identitet, självkänsla och styrka. På grund av sin rädsla för att inte prestera får sjukdomen stå åt sidan medan hon växlar upp. Hon lovar sig själv att aldrig visa sig svag, men till slut tar det stopp.

Vägen tillbaka till sig själv är fylld av en djup inre konflikt. De invalda beteendemönstren säger ifrån och Jenny måste använda sin kämparglöd för att hitta ett nytt sätt att leva. Genom att till sist acceptera sin situation, inte tro på allt hon tänker, göra aktiva val och träna yoga blir svagheten till en styrka och Jenny hittar en väg framåt.

"Sjukt frisk" är både en personlig berättelse om att leva med en allvarlig sjukdomsbild och en handbok för dig som behöver hitta balans i livet. I denna bok delar Jenny med sig av sina erfarenheter och insikter som personlig tränare, coach och individ. Du får andningsövningar, träningsprogram och andra verktyg för att hitta ett liv i balans. Det är en bok som ska ligga framme och ge dig vad du behöver, när du behöver det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »