Kaffe, kaka och gräv ner mig tack (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (141.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kaffe, kaka och (del 2)
Inläsare
Veronica Kurba
Utgivningsdatum
2022-07-07
Förlag
Bookea
ISBN
9789189601970

Kaffe, kaka och gräv ner mig tack Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-07

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kaffe, kaka och gräv ner mig tack" är en fristående fortsättning på "Kaffe, kaka och kremering tack".

Astrid är kremerad och urnan med hennes aska är fortfarande varm. I ett svagt ögonblick har vännerna lovat Astrid att hon ska grävas ner på en, av henne själv, bestämd plats i minneslunden i Örebro. Att transportera, en nu ganska flyktig, Astrid från Lund till Örebro visar sig vara en något mer komplicerad historia än vännerna kunnat ana.

Astrid brukade alltid säga att problem är till för att lösas och att olösliga problem bara tar lite längre tid. Ibland går det inte som man tänkt sig och ibland måste man till och med göra om och göra rätt. Ibland försöker man göra rätt men det blir fel ändå. Tack och lov för en varm kopp kaffe, en grävskopa och en gyllenbrun biskvi.

Följ med Astrid och hennes vänner på en oförglömlig resa genom Sverige, en resa full av galna upptåg, skratt, humor, kaffe och en liten smula död.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kerstin Nedergård

  • Kaffe, kaka och kremering tack!

    Kerstin Nedergård

    Astrid bet en stor bit av chokladbiskvin och tog en värmande klunk nybryggt kaffe. Hon läste annonsen en gång till och bestämde sig. Tillsammans med bästa vännerna Tord och Axel, präst och poet ger sig Astrid ut på en resa mot en förhoppningsvis v...

  • Kaffe, kaka och kremering, tack!

    Kerstin Nedergård

    Astrid bet en stor bit av chokladbiskvin och tog en värmande klunk nybryggt kaffe. Hon läste annonsen en gång till och bestämde sig. Tillsammans med bästa vännerna Tord och Axel, präst och poet, beger sig Astrid ut på en resa mot en förhoppningsvi...