Vykortstavlan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (203.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bror Stensson-deckarna (del 1)
Inläsare
Victor Trägårdh
Utgivningsdatum
2022-03-30
Förlag
Vibery Audiobooks
ISBN
9789189605466

Vykortstavlan Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-30

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Bror Stensson är en ung konsult som är på väg till sitt första uppdrag som projektledare ute hos Medella, ett framgångsrikt nytt företag. Han har fått i uppdrag att föra in ett kunddatasystem för att hålla kolla på försäljningsaktiviteter hos befintliga och nya kunder. Men det uppstår problem. Säljchefen kommer inte till mötet som avtalat och verkar ha försvunnit. Varken företag eller familj vet var han är.

Polisen kopplas in och enda ledtråden till den försvunne säljchefen är en stor vykortstavla hemma hos hans sambo. Bror kastas dessutom in som tillförordnad ekonomichef. Ytterligare ett försvinnande och märkliga fakturor, nu i London, skapar problem med företagets kvartalsbokslut.

Allt fler märkliga fakta kommer i dagen och efter hand arbetar Bror lika mycket som privatdetektiv som konsult. Tillsammans med kriminalinspektör Eva Lind står han till slut inför en knepig kriminalgåta som får en rafflande upplösning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vykortstavlan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    - (Borlänge), 19 januari 2023

    Spännande och bra story. Ser fram emot att lyssna på nästa i serien.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Per-Martin Hedström