Affärsutveckling (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2002-02-01
Upplaga
01
Förlag
Ekerlids förlag AB
Dimensioner
230 x 170 x 25 mm
Vikt
845 g
SAB
Qba,Qblb
ISBN
9789189617179
Affärsutveckling (inbunden)

Affärsutveckling

med exempel från H&M, Ikea, ABB och Volvo

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2002-02-01

Slutsåld

Här visar Sten Söderman hur företagen kan genomföra en aktiv affärsutveckling för 2000-talet. Han illustrerar sina teser med fyra internationellt kända framgångsexempel.
Alla företag arbetar medvetet eller omedvetet med affärsutveckling och strategier för att skapa konkurrensfördelar för egen del. Här beskrivs på ett systematiskt sätt såväl företagsledarens som konsultens och forskarens syn på detta skeende.

Författarens forskarbakgrund gör att boken präglas av såväl djup insikt i företagandets praktik som bred kunskap om företagandets teori. Utifrån de fyra exemplen i boken kan läsaren avgöra om det är möjligt att tillämpa liknande metoder i den egna verksamheten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Affärsutveckling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra svensk bok
    Roland Buresund, 3 juli 2003

    Som gammal affärsutvecklare och MBA utbildad, så har de länge stört mig att det saknats någon ordentlig litteratur inom ämnet. Det finns flera böcker som påstår sig handla om affärsutveckling, med de är ofta så dåligt underbyggda att de sällan är värda att läsa.

    Dock är denna bok ett undantag, då den på ett enkelt sätt beskriver affärsutveckling, definierar vad det är och vilka de underliggande teorierna är! Med andra ord: om man vill veta vad affärsutveckling innebär, så är denna b... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner