Allt Kommunicerar : Pr-Konsulterna Visar Vägen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2002-06-01
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids förlag AB
Medarbetare
Flick, Kaj
Dimensioner
218 x 140 x 20 mm
Vikt
470 g
SAB
Qbmp,Qbac
ISBN
9789189617407
Allt Kommunicerar : Pr-Konsulterna Visar Vägen (kartonnage)

Allt Kommunicerar : Pr-Konsulterna Visar Vägen

Kartonnage Svenska, 2002-06-01
239
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Hur får man riksdagen att ändra lagen så att bussbolagen får bättre villkor? Är det viktigt att ett företag lever upp till sitt varumärke? Hur arbetar en lobbyist - och för vem? Varför är det så viktigt att förstå hur journalister tänker? Och vad betyder det att Ericssons vd inte finns på plats när tidningarna jagar honom?
Kommunikation är i dag en affärskritisk verksamhet som kan avgöra om en organisation blir framgångsrik eller inte. Skickliga PR-rådgivare kan skapa mervärden åt sina uppdragsgivare, antingen de är utomstående konsulter eller som kommunikatörer inom företaget.

Den svenska PR-konsultbranschen har på kort tid vuxit från ett litet antal mindre företag till en ansenlig samling etablerade professionella tjänsteföretag, som arbetar med allt från politisk lobbying till krishantering.

I ALLT KOMMUNICERAR berättar företrädare för PR-branschen om sina olika områden, vilka frågeställningar som styr dagens kommunikationsarbete och ger sina visioner om hur detta kommer att utvecklas. Många utmaningar återstår dock. En av de största är att tydliggöra den strategiska kommunikationens roll.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »