I Cancerns Skugga (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2003-08-01
Upplaga
01
Förlag
Ekerlids förlag AB
Medarbetare
Otter, Birgitta von (medf.)
Dimensioner
220 x 150 x 30 mm
Vikt
450 g
SAB
Lz Feldt, Kjell-Olof,Vep,Vgb
ISBN
9789189617643
I Cancerns Skugga (inbunden)

I Cancerns Skugga

ett år av förtvivlan och hopp

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2003-08-01
189
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Vid 70 års ålder fick Kjell-Olof Feldt diagnosen prostatacancer. Ett svårt och ångestladdat besked, både för honom och hans fru Birgitta von Otter. Makarna visste i stort sett ingenting om sjukdomen och beslöt sig i ett tidigt skede att skaffa sig kunskaper och så småningom göra något som kändes meningsfullt under den svåra behandlingstiden. Men de hade svårt att hitta böcker i ämnet, och började så småningom skriva om vad som hände i deras liv.

RESULTATET ÄR DENNA BOK. En berättelse från två perspektiv - den drabbades och anhöriges - berättat i varsin dagbok. Läsaren får en inblick i den gemensamma livskris som två makar, gifta med varandra sedan 33 år, genomlever. Den ena bär på en livshotande sjukdom i sin kropp, och den andra står vid sidan om och följer på nära håll den tärande ovisshet och plåga som mannen hon älskar har att tampas med. Öppet och personligt skildras de ibland svåruthärdliga biverkningarna som impotens, inkontinens och värmesvallningar.

När Kjell-Olof Feldt på våren 2003 satte punkt för dagboksskrivandet har han just fått det slutgiltiga behandlingsresultatet, ett slags "kvitto" på om behandlingen lyckats eller inte.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I Cancerns Skugga
  2. +
  3. Vägen ut : en loggbok om alkoholism och medberoende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägen ut : en loggbok om alkoholism och medbero... av Kjell-Olof Feldt, Birgitta Von Otter (inbunden).

Köp båda 2 för 379 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna