Största cocktailboken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
684
Utgivningsdatum
2004-12-01
Upplaga
6
Förlag
Kartago Förlag
Dimensioner
200 x 140 x 37 mm
Vikt
720 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789189632097
Största cocktailboken (häftad)

Största cocktailboken

(1 röst)
Häftad Svenska, 2004-12-01

Slutsåld

Få böcker kan räknas som sådana klassiker som Största Cocktailboken av Arne Häggqvist. Den utkom första gången 1982 och har sedan dess tryck ts i flera upplagor, innehållet har varit identiskt och faktauppgifter na oförändrade. I denna sjätte upplaga har vi rviderat boken. Arne Häg gkvists son, journalisten Cyril Hellman har skrivit ett nytt och hängi vet förord. Dessutom har en av Stockholms bartenderprofiler Jens Lundq vist uppdaterat de 3000 drinkarna med över 500 nya recept.Största cock tailboken är inte bara en receptsamling. Arne Häggqvist ger oss också en kort historik över cocktaildrickandet, karakteriserar de olika spri tsorterna och deras effekter, diskuterar alkoholen ur olika medicinska och etiska aspekter och mycket mer. Största cocktailboken är den defi nitiva boken om cocktaildrickandets fysiologi, psykologi och teknik. Den är också ett stycke kulturhistoria.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Få böcker kan räknas som sådana klassiker som Största Cocktailboken av Arne Häggqvist. Den utkom första gången 1982 och har sedan dess tryckts i flera upplagor, innehållet har varit identiskt och faktauppgifterna oförändrade. I denna sjätte upplaga har vi rviderat boken. Arne Häggkvists son, journalisten Cyril Hellman har skrivit ett nytt och hängivet förord. Dessutom har en av Stockholms bartenderprofiler Jens Lundqvist uppdaterat de 3000 drinkarna med över 500 nya recept.

Största cocktailboken är inte bara en receptsamling. Arne Häggqvist ger oss också en kort historik över cocktaildrickandet, karakteriserar de olika spritsorterna och deras effekter, diskuterar alkoholen ur olika medicinska och etiska aspekter och mycket mer. Största cocktailboken är den definitiva boken om cocktaildrickandets fysiologi, psykologi och teknik. Den är också ett stycke kulturhistoria.