Brev till samhället (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2006-06-01
Upplaga
1
Förlag
Kartago Förlag
Dimensioner
180 x 110 x 8 mm
Vikt
100 g
SAB
Hc
ISBN
9789189632707
Brev till samhället (pocket)

Brev till samhället

(27 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2006-06-01

Slutsåld

Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Brev till samhället. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Underbar och sanslöst rolig! Läses i små portioner åt...
  Patrik Bergström, 13 maj 2013

  Underbar och sanslöst rolig! Läses i små portioner åt gången, annars går man miste om det roliga. Man undrar om det verkligen är en enda författare som ligger bakom detta verk.

 2. Roligaste bok jag någonsin läst
  Ellen L, 8 september 2010

  Utan tvekan den bok jag skrattat mest åt någonsin. Eric Ericsson redovisar i boken de helt otroliga brev han skickat till företag och myndigheter. Han redovisar även svaren på breven och de är lika roliga att läsa p g a det formella språket.
  Hur ska t ex Kungsörnen förklara att den örn de har på mjölpaketen inte är en nazistsymbol? Och hur ska en polisstation förklara att de inte vill ta hand om en massa djur?
  En bok omöjligt att inte tycka om.

 3. Som jag skrattade!
  Stina, 19 juli 2010

  Läste denna bok på min första semesterdag och som jag skrattade! En toppenbra början! Ge bort den i present och ge vänner och kollegor många skratt! Jag kände muskler i min mage som jag inte trodde fanns!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Brev till samhället

Övrig information

Eric Ericssons debut "Brev till samhället" som blivit en humorklassiker och fortsätter att sälja i stora upplagor, kommer här i en utökad version, med ytterliggare tio nya brev och med nytt omslag. Eric Ericson skriver brev med sällsynt bisarra idéer och förslag till myndigheter, kennelklubbar, frikyrkor och tvättmedelsfabrikanter, bland många andra. Och han får lika fantastiska som trosskyldiga svar. Eric Ericson har tidigare skapat världens längsta bok - en 41 meter lång "dragspels"-bok som just erhållit utmärkelse för sin utsökta form, ide¿och tryck av Svensk Bokkonst.