Avig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2004-09-01
Upplaga
1
Förlag
Kabusa Böcker
Översättare
Ebba Sjögren
Originalspråk
Norska
Originaltitel
Vrengt
Dimensioner
180 x 130 x 10 mm
Vikt
340 g
SAB
uHce
ISBN
9789189680326
Avig (häftad)

Avig

Häftad,  Svenska, 2004-09-01

Slutsåld

Jonathan, Sorry, Albin och Seiko bor i en stor diskokula i taket på Köpcentret. Jonatan träffar en dag Trash nere i centret när hon sitter och dricker läsk med sin stora rosa kanin intill sig. Vänskapen med Trash blir början till slutet för de fyra vännernas isolerade men skyddade liv och de får svaren på varför Me räddade just dem till ett liv i kulan.

Avig är en fantastisk berättelse om sammanhållning, livsvilja och kärlek. Avig är också en sorglig berättelse om ett framtida samhälle där rädslan för det annorlunda tagit över.

Harald Rosenløw Eeg belönades med det prestigefyllda Bragepriset för Avig när den utkom i Norge.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Jonatan, Sorry, Albin och Seiko bor i en stor discokula i taket på Köpcentret. Jonatan träffar en dag Trash nere i centret när hon sitter och dricker läsk med sin stora rosa kanin intill sig. Vänskapen med Trash blir början till slutet för de fyra barnens isolerade men skyddade liv och de får svaren på varför Me räddad just dem till ett liv i kulan. Avig är en fantastisk berättelse om samanhållning, livsvilja och kärlek. Avig är en sorglig berättelse om ett samhälle som havererat och rädslan för det annorlunda. HARALD ROSENLÖW EEG är 34-årig,Brageprisbelönad romanförfattare och alla hans 7 romaner sätter spår hos läsarna.