Villa Bonita (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2007-03-01
Upplaga
1
Förlag
Kabusa Böcker
Medarbetare
Blackwell, Tintin (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
120 g
SAB
Hc
ISBN
9789189680975
Villa Bonita (pocket)

Villa Bonita

(64 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2007-03-01
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bonita och Doris var en gång fnissiga tonåringar, grannar och bästa vänner. Mer än 40 år senare möts de igen på Doris mammas begravning. Bonita tar hand om sin senila mamma Elvy i den stora villan i centrala Ystad, Villa Bonita. Doris bestämmer sig att flytta tillbaka till barndomsstaden, skild och uppsagd från sitt kontorsarbete i det gamla familjeföretaget. Hon har hittat ett nytt arbete, men det är något konstigt med verksamheten, och hon lockar Bonita med till Göteborg för att ta reda på vad de skumma arbetsgivarna sysslar med. Sen ger det ena det andra, och vad Bonita och Doris hittar på kan bara ni ana som läst tidigare böcker av Sveriges nya stora underhållningsförfattare.

Villa Bonita är en bok där läsarna får möjlighet att le igenkännande åt absurda, vardagliga situationer, samtidigt som boken inger hopp om att det aldrig är för sent att förändra sina liv. Jag vill med mina böcker lyfta fram de enkla människorna och visa att de har en inre styrka och förmåga som kan både förvåna och mana till eftertanke. Författaren i Läslustans katalog 06/07
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Villa Bonita
 2. +
 3. Rapsbaggarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rapsbaggarna av Karin Brunk Holmqvist (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Villa Bonita. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En väldigt trivsam historia om två medelålders damer i...
  - (Tyresö), 19 november 2013

  En väldigt trivsam historia om två medelålders damer i skånska Ystad som förändrar sina liv på ett lite annorlunda sätt.

 2. Det beskriver om de vardagliga livet på ett så...
  Leila (Malmköping), 5 augusti 2013

  Det beskriver om de vardagliga livet på ett så fantastiskt sätt och sedan emellanåt händer de lite mer spännande saker. Hur viktigt det är med vänskap även med en enda väninna och på ålderns höst. Livet kan alltid förändras till de bättre.

 3. Rolig läsning om två äldre damer som återförenas efter...
  Jerker Ström, 10 juni 2013

  Rolig läsning om två äldre damer som återförenas efter äktenskap och vård av dement mor. Det var bra beskrivet om deras nya "företag".

 4. Lite mera svårläst, men joo den var bra den med, lite...

  Lite mera svårläst, men joo den var bra den med, lite krångligare handling men jag läste även den från pärm till pärm tills boken tog slut

 5. Karin Brunk Holmqvist är både min och min frus...
  Lars Andersson, 21 maj 2013

  Karin Brunk Holmqvist är både min och min frus favoritförfattarinna, Karin skriver på ett sätt så man sitter och ler eller skrattar när man läser hennes böcker. Vi har inte missat en enda bok.

 6. Denna bok var helt fantastisk rolig. Detta var...
  gunnel fritz, 22 april 2013

  Denna bok var helt fantastisk rolig. Detta var underhållning, man fick många skratt mycket lättläst och jag kunde inte lägga den ifrån mig innan den var slut.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Karin Brunk Holmqvist