Kan du älska mig? : berättelsen om min adoptivdotter (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2023-01-12
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Anna Aronsson, Emma Leonard
Originaltitel
Will You Love Me?
Dimensioner
178 x 108 x 20 mm
Vikt
200 g
SAB
Lz
ISBN
9789189688513

Kan du älska mig? : berättelsen om min adoptivdotter

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2023-01-12
79
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Lucys mamma blev utnyttjad och försummad större delen av sin barndom och från början hade hon svårt att ta hand om sitt eget barn. Lucy lämnades ensam långa stunder redan som bebis och hemmiljön var otrygg och smutsig. Först när Lucy var åtta år insåg socialtjänsten hur allvarlig situationen var och då började en karusell med fosterhem efter fosterhem.

När Lucy kommer för att bo hos Cathy är hon elva och mycket olycklig efter att ha blivit flyttad från det ena hemmet till det andra. Hon drar sig undan, vill inte äta och hon ligger tre år efter i sin skolgång. Man tror att skadan som Lucy blivit utsatt för är permanent.

Men Cathy och hennes två barn knyter snabbt an till Lucy på ett sätt som ingen annan har kunnat. De visar henne det kärleksfulla hem som hon inte trodde fanns och Cathy och Lucy inser att de var menade att vara mor och dotter, det tog bara ett tag innan de fann varandra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kan du älska mig? : berättelsen om min adoptivdotter
  2. +
  3. Ett bortglömt barn : en sann historia om flickan som lämnades kvar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett bortglömt barn : en sann historia om flicka... av Cathy Glass (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kan du älska mig? : berättelsen om min adoptivdotter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sträckläste
    Migas, 18 januari 2024

    En hoppfull bok om det som skulle kunna vara hopplöst, Cathy Glass skriver med värme på samma sätt i alla böcker jag läst av henne-

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cathy Glass