Vaikenemisen hinta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (300.0 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Elina Saarela
Utgivningsdatum
2023-05-23
Förlag
Ordberoende Förlag AB
Översättare
Sirkka Seppänen
ISBN
9789189690370

Vaikenemisen hinta Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Finska, 2023-05-23

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Tämä on minun tarinani lapsesta, jota kukaan ei nähnyt, aikuisista, jotka ummistivat silmänsä, ja yhteiskunnasta, joka ei puuttunut asiaan. En näe itseäni uhrina, vaan selviytyjänä, joka on välttämätön eteenpäin pääsemiseksi. " Mimi Kovacevic.

Tämä on tositarina, joka todistaa syvistä arpeista, joita seksuaalinen hyväksikäyttö jättää lapseen, mutta se on myös vahva ja toiveikas todistus naiselta, joka kieltäytyy hyväksymästä kohtaloaan ja anteeksiantamisen ja eteenpäin menemisen voimaa. Aikuisena Mimmi saa tietää, että hänen isäpuolensa on kuolemassa. Heidät nähtiin viimeksi oikeudessa, kun häntä syytettiin naisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä hänen ollessaan aikuisia. Mutta vaikka Mimmi vihdoin uskaltaa kertoa pahoinpitelystä, hän ei tunne oloaan vapaaksi. Hän päättää kohdata hyökkääjän kuolinvuoteella, mikä on ratkaiseva Mimmin elämän jatkumisen kannalta.

Charlotte Sirc, kirjailija, toimittaja ja kääntäjä, on haastatellut Mimmi Kovacevicia.

Eva Rusz, laillistettu psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti, jota pidetään yhtenä Ruotsin johtavista ihmissuhteiden asiantuntijoista. Työskentelen tällä hetkellä haavoittuvien lasten parissa Aruballa. Rusz esiintyy usein suhdeasiantuntijana tiedotusvälineissä sekä sanomalehdissä että televisio- ja radio-ohjelmissa. Hän on kirjoittanut kahdeksan kirjaa, joista useita on käännetty muille kielille.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna