Håll honom hårt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-17
Förlag
Bookea
ISBN
9789189699540
Håll honom hårt (e-bok)

Håll honom hårt E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-06-17

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Freja drömde inte om att bli änka vid trettioett. Speciellt inte en som hasar omkring i hängselbyxor och vars sociala liv är reducerat till att tvinga i sig oätlig sockerkaka när hon fikar med det trevliga äldre grannparet. Men, om man ska tänka positivt så är fördelen med tillvaron att ingen kan såra henne när hon knappt går utanför tomten.

Filip har nästan allt han önskat sig som barn: ett bra jobb, pengar och ett hem som bara är hans. Det enda som saknas är någon som älskar honom. Tyvärr fungerar inte hans försök till relationer då han konstant gömmer sig bakom den han låtsas vara.

Filip och Freja möts i hennes grannes berså, och attraktionen är omedelbar. De har en sommarflört med en enda regel - att när Filip åker hem är det över. Men, något är annorlunda efter sommaren. Freja vill inte isolera sig längre och Filip är redo att sluta gömma sig. Ödet, eller extrem otur om man frågar Freja, för dem samman. Frågan är om det räcker med attraktion och starka känslor för att Freja ska våga lita på en man igen?

HÅLL HONOM HÅRT är en het romance om att visa tillit efter svek. Den erbjuder starka kvinnliga karaktärer, humor och skamlöst sex.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »