Medial utveckling och mediumkunskap : för dig som vill förstå, utvecklas och praktisera (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2022-11-17
Förlag
Vulkan
Dimensioner
11 x 204 x 143 mm
Vikt
305 g
SAB
Dopb
ISBN
9789189702554

Medial utveckling och mediumkunskap : för dig som vill förstå, utvecklas och praktisera

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-11-17
249
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Medial utveckling och mediumkunskap är en bok för dig som vill förstå, utvecklas, öva och praktisera. Boken hjälper dig att utveckla din medialitet och ditt mediumskap, sant förklarar de bakomliggande faktorerna som leder dig mot ett andligt öppnande. Den är skriven både för dig som tar dina första stapplande steg och för dig som har kommit en bra bit på vägen.

Det finns alltid något mer och nytt att lära och denna bok tränger in på djupet så att man får en bredare förståelse för vad det handlar om, hur medialiteten fungerar och varför. Vivi Linde älskar att utforska det som ligger bortanför vår verklighet, då hon på riktigt vill förstå de högre sfärerna och deras varelser, samt hur vi kan interagera med dem på utvecklande sätt.

Förutom medial utveckling tar boken bland annat upp ämnen som den universella strukturen, själens mening, andevärlden, andeportaler, tredje ögat som är porten till upplysning, våra uppgraderade mediala sinnen samt våra åtta intuitiva superkrafter.

Boken ger dig praktiska övningar samt lär dig att tolka medialt och länka till andevärlden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Medial utveckling och mediumkunskap : för dig som vill förstå, utvecklas och praktisera
 2. +
 3. Muhammed

De som köpt den här boken har ofta också köpt Muhammed av Klas Grinell (häftad).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Medial utveckling och mediumkunskap : för dig som vill förstå, utvecklas och praktisera. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vivi Linde Medial utveckling
  Rebecka Af Axelsdotter, 22 december 2023

  Mitt namn är Rebecca Af Axelsdotter och jag är så imponerad av Vivi och hennes fantastiska bok som jag läste ut hela inatt faktiskt. Hon använder ett förstårligt och välskrivet språk. Mkt givande kunskaper inför min mediala utveckling. Jag ser och hör redan andevärlden men jag kan inte hantera allt så bra så denna bok kommer väl till hands.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Vivi Linde

 • Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet

  Vivi Linde

  "Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet" är tänkt som en nyckel i sökandet för den som vill nå en högre medvetandenivå både personligt, andligt och medialt. Den berättar bland annat hur man kan höja sin frekvens, kom...