Våga vara operfekt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2023-01-24
Förlag
Libris förlag
Översättare
Maria Store
Originaltitel
The Gift of Imperfection
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
190 x 130 x 16 mm
Vikt
248 g
SAB
Dokb
ISBN
9789189704145

Våga vara operfekt

Häftad,  Svenska, 2023-01-24
279
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jobba smartare, bli snyggare, leva bättre och mer hälsosamt.
Många av oss tror att det är vägentill ett lyckligare liv.

Brené Brown, som forskat om sårbarhet och skam, sägertvärtom: Var som du är. Var glad för det som blir bättre,men acceptera dina fel och brister. Strunta i vad andra tycker. Våga vara operfekt! Du är värdefull i alla fall.

Våga vara operfekt (The Gifts of Imperfection) har hunnitfylla tio år. Den har fått stor betydelse för många människor,och även för Brené Brown själv som ofta har återkommittill den i sina senare böcker. Nu kommer den i en jubileumsutgåva med ett helt nytt förord där författaren ser tillbakapå hur hennes liv har förändrats sedan hon började övasig i att leva mer helhjärtat. Boken har också fått ett nyttpersonanpassat index som kan hjälpa läsaren att hitta ochkartlägga de mönster som bidrar till mening och förståelse.

Precis som i sina övriga böcker väver Brown här ihopsin egen forskning på området med vardagliga och oftahumoristiska berättelser från sitt eget och andras liv. Ochhon visar hur bland annat äkthet, lek, samhörighet ochtillit kan hjälpa dig på vägen.

BRENÉ BROWN är socionomen, forskaren och författaren som fått miljontals människor att fundera över möjligheten att få ett lyckligare liv genom att våga vara sårbara och modiga. Hennes föredrag om sårbarhet vid TEDx-konferensen har visats närmare 30 miljoner gånger! Libris har även gett ut Mod att vara sårbar, Resa sig stark, Trotsa vildmarken och Mod att leda.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga vara operfekt
  2. +
  3. Mod att vara sårbar : i dina relationer, i ditt föräldraskap, i ditt arbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mod att vara sårbar : i dina relationer, i ditt... av Brené Brown (pocket).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Brené Brown