Att gå sönder och bli hel igen : finns det läkning efter otroheten? (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2023-04-04
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
344 g
SAB
Oac
ISBN
9789189704343
Att gå sönder och bli hel igen : finns det läkning efter otroheten? (häftad)

Att gå sönder och bli hel igen : finns det läkning efter otroheten?

Häftad,  Svenska, 2023-04-04
259
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att gå sönder och bli hel igen : finns det läkning efter otroheten? Kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Otrohet är vanligare än vi vill tro och väcker starka känslor. Annars kunde man ju tänka att alla miljarder sånger, romaner och tidningsrubriker på temat skulle gjort oss garvade vid det här laget Men otrohet på nära håll är något helt annat. Den skär djupt och kan göra obeskrivligt ont.
Ur boken

År 2010, då Lailas sjunde skiva just var färdiginspelad, fick hon veta att mannen precis fått barn med en annan kvinna. Detta trauma berättar hon och mannen - om i denna bok, Att gå sönder och bli hel igen.

Boken består av två delar. Första delen är Lailas och hennes före detta mans personliga berättelse. I andra halvan av boken gör Laila, utifrån sin yrkesroll som terapeut, en beskrivning av otrohet som flyktväg ur inre och yttre konflikt, och visar på möjliga vägar till läkning.

"Vår gemensamma förhoppning med boken som helhet är att inge hopp om känslomässig läkning, oavsett om man efter en otrohet väljer att avsluta eller fortsätta relationen. Boken kan även läsas av den som bara vill veta mera om känslomässig bearbetning, eller arbetar med individer eller par i relationsfrågor", säger Laila.

Laila Dahls första bok Vad heter din längtan? (Cordia) kom 2005 och var ett slags tröstebok och handlade om att vi människor inrymmer både styrka och svaghet. Även Att gå sönder och bli hel igen har, som titeln antyder, ett delvis tröstande budskap.

Det går att läka känslomässigt efter en otrohet vare sig man väljer att fortsätta relationen eller avsluta den , skriver Laila Dahl. Men det kräver stora insatser. Laila Dahls bok om otrohet är en bok hon själv skulle velat hålla sig i då hon drabbades.

Laila Dahl är par-och relationsterapeut, författare, föreläsare och enneagramcoach, och driver Terapistudion i Huddinge sedan 2004. På Libris har hon gett ut Dina känslor är inte i vägen (2020) och Enneagrammet 9 förhållningssätt till livet (2022).

"Jag hade hjärtklappning när jag läste boken."
Tilde de Paula i Nyhetsmorgon

 

Att gå sönder och bli hel igen finns också i pocketutgåva med titeln Det är en sak jag måste berätta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att gå sönder och bli hel igen : finns det läkning efter otroheten?
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Laila Dahl