Ledarskap sitter i blicken : att vara närvarande och äkta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2023-11-07
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Brisell Axelsson, Margareta (form)
Dimensioner
203 x 140 x 14 mm
Vikt
254 g
SAB
Qbab
ISBN
9789189704473

Ledarskap sitter i blicken : att vara närvarande och äkta

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-11-07
261
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Alla människor utövar någon form av ledarskap. Som föräldrar, lärare, chefer, medarbetare eller politiker. Men, tänk om ledarskapets viktigaste fråga inte är Vad skall vi göra? utan Vilka skall vi vara? Då blir kanske en av de största utmaningarna för ledarskapet närvaro; att stå stilla i en värld som snurrar allt fortare. Att ha mod att vara autentisk och äkta, rakt igenom visa sårbarhet och skörhet både i sitt eget och andras liv.

För att vara en sann ledare behöver man först och främst vara en sann människa. När vi på våra arbetsplatser, och i andra sammanhang, belönar effektivitet på bekostnad av det sant mänskliga, så leder det till att det är prestationerna som räknas, snarare än människorna. Men ett ledarskap värt namnet, innebä ratt man både vågar mötet med sin egen och andras inre värld. För detta krävs det närvaro, mod, och framför allt, medvetenhet.

Tommy Hellsten har årtionden av erfarenhet av företagsledning och att utveckla olika företag och organisationer. Och ännu längre erfarenhet av att arbeta som terapeut. Från de utsiktsplatserna föddes denna bok.

TOMMY HELLSTEN är finlandssvensk terapeut, teolog och författare till flera böcker, bland dem Flodhästen i vardagsrummet och Ju mindre du gör desto mer får du gjort. På Libris har han utkommit med Du är mer än du anar, När allt faller på plats, Jag är inte längre rädd och Flodhästen i sovrummet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ledarskap sitter i blicken : att vara närvarande och äkta
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 510 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ledarskap sitter i blicken : att vara närvarande och äkta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Streckläste och för att förstå, läser jag om...
    Kent Erik Tommy Sperling, 24 november 2023

    Författaren har en unik förmåga att beskriva/belysa vad det innebär att vara människa i vår tid. rekommenderar definitivt denna bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tommy Hellsten