Nya vägar för världens skull : förändringsarbete i frikyrkliga församlingar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
325
Utgivningsdatum
2023-06-01
Förlag
Libris förlag
Dimensioner
210 x 130 x 22 mm
Vikt
470 g
SAB
Cks
ISBN
9789189704527

Nya vägar för världens skull : förändringsarbete i frikyrkliga församlingar

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2023-06-01
228
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Allting som lever måste förändras för att i längden överleva och växa till. Det gäller även församlingen. Men hur går det till i praktiken så att det blir konstruktivt, sunt och skapar förutsättningar för en god expansion?

I Nya vägar för världens skull ges möjlighet att gå i närkamp med en rad frågor utifrån olika perspektiv. Vilken iver är god att ha som drivkraft och vilken riskerar leda fel? Går det att bygga tillsammans över generationsgränserna? Vad är viktigt att tänka på när det gäller sången och musiken i ett förändringsarbete? Hur är man ledare som vågar ta ut riktning i skapandet av en god kultur? Detta och mycket mer tänkvärt möter du i denna bok.

Boken rör i synnerhet förändringsarbete inom frikyrkosamfunden, men här finns mycket som lär vara av intresse även i allmänhet varhelst församlingsliv finns och önskar utvecklas och fördjupas.

Låt oss nyfiket titta upp för att fånga in den värld som är vår idag, och utgå från de förhållanden som nu är när vi funderar över församlingens kallelse och uppdrag.
Karin Wiborn i bokens epilog

Medverkande: Josefine Arenius, Björn Asserhed, Emma Boije, Ida-Maria Brengesjö, Klas Eriksson, Björn Gusmark, Carin Hemmati, Carl-Henric Jaktlund, Ulrik Josefsson, Åsa Kristensson, Mattias Martinson, Emil Mattsson, Jonas Melin, Åsa Molin, Mattias Neve, Marie-Louise Nilsson, Emma Rudäng, Karin Wiborn.

TRO & LIV SKRIFTSERIE är en bokserie på Enskilda Högskolan Stockholm med inriktning mot teologiska samtidsstudier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nya vägar för världens skull : förändringsarbete i frikyrkliga församlingar
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 467 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nya vägar för världens skull : förändringsarbete i frikyrkliga församlingar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. många författare ger stor bredd
    Stefan Lindblad, 1 september 2023

    Bokens uppbyggnad med många författare som skriver om sina ämnen ger en bredd och omväxling som är mycket positiv, vilket gör att man aldrig blir uttråkad och författarna har fått ägna sig i kärnan i sitt ämne för att det inte ska sväva ut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna