Love scam (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-08
Förlag
Whip Media
ISBN
9789189707023

Love scam E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-06-08
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
De är otroligt charmiga och manipulativa. De kan sälja sand i öknen, eller en frysbox till en eskimå.Vi pratar om profilerna bakom fenomenet kärleksbedrägerier som eskalerat under den pågående pandemin.

Kärleksbedrägerier har visat sig vara en miljardindustri. Allt går ut på att locka framförallt äldre ensamma kvinnor till att bli så förälskade i sin nyfunna vän på Internet att de gör vad som helst för att inte förlora kontakten med dem. Och med vad som helst menas ofta att skicka över stora summor pengar till deras nya kärlek som påstås befinna sig i nöd.

Vi lever i en ny tid där mer och mer sker online. Tillgång till hela världen med bara några knapptryck medför inte bara möjligheter, utan vi kan också bli ansatta av så kallade sol-och-vårare från världens alla hörn. Genom att lära oss mer vilka metoder dessa bedragare använder, kan vi också lättare se igenom deras bluff. Kanske kan vi träffa vår stora kärlek på nätet men det är alltid bra att rusta sig med kunskap och förståelse för att kunna se igenom de som inte har ärliga avsikter.

Det finns ett uttryck som lyder "du kan bara bli kränkt om du låter någon kränka dig" och på samma sätt är det här. Du kan bara bli lurad om du låter dig bli lurad!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »